2014 m. gruodžio 17 d.

26 diena. Trijų sienų montavimas ant priekabos.

Pagaliau išaušo diena, kai sienos šiandien jau stovi ant priekabos. Pradžia prasidėjo nuo pertvaros sienos kraštų apšlifavimo. Tada prieš galutinį montavimą, patikrinau ar gerai susijungia su sienomis. Viskas idealiai sulenda į griovelius ir gerai kampai.

  • Pirmas etapas buvo sugręžioti įstrižas prisukimo skyles su "pocket hole jig". 
  • Antras etapas: Apatinius išorinių sienų kraštus ištepiau bitumu, taip pat ir rėmą, kuris liesis ta pačia vieta (bitumas - bitumas), taip jie kartu sulips ir gausis vientisa masė ir pasidarys sandarumas. 

  • Trečias etapas: Klijai - vinys. Tarp bitumo ir krašto ant kurios "sėsis" siena ištepiau gerai sukimbančiais klijais "vinys". 


  • Ketvirtas etapas: montavimas ant priekabos. Tvirtai su spaustukais prispaudžiau sienas prie rėmo, susukau įstrižai varžtus, iš šono papildomai dar išgręžiau skyles per sieną ir rėmą kiaurai ir susukau apvaliais varžtais. Kodėl tiek daug tvirtinimų? Dariau dėl atsargos, kad važiuojant ant 90km/h niekas nenulėktų ir neatsikabintų. Atsarga gėdos nedaro, o papildomi tvirtinimai beveik nieko nekainuoja, bet kai nulėktų viskas nuo priekabos, tai nuostoliai milžiniški. 
Ir viską paliekam džiūti.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą